Over Ons

Luyckx Reiniging is al sinds 1959 actief in het reinigen voor zowel particulieren als bedrijven. Door middel van hogedrukreiniging en zandstralen reinigen wij tuinen, gevels, schuttingen en andere aspecten van uw bedrijf of woning die een opknapbeurt nodig hebben of voorbereid moeten worden op onderhouds- of reperatiewerkzaamheden. Door jarenlange ervaring garanderen wij een compleet en egaal eindresultaat en door jarenlange innovatie in behandelingstechnieken zorgen wij dat het afgeleverde werk knap blijft. Ook zijn wij gespecialiseerd in tankcleaning en ketelreiniging, zodat uw klaar bent voor elke keuring.

Werkwijze

Heeft u interesse in onze diensten? Een offerte kunnen wij enkel maken na het inspecteren van het reinigingswerk en het reinigen van een proefstuk. De inspectie en het proefstuk zijn te allen tijde gratis, net als het advies van onze professionals. Tijdens de inspectie en het proefstuk letten wij op de ligging, obstakels, staat van het reinigingswerk en andere zaken. Allemaal zodat wij een compleet beeld hebben van de situatie. Ook is een inspectie en proefstuk noodzakelijk om uw wensen goed in kaart te brengen, zodat wij het gewenste resultaat kunnen bewerkstelligen. U kunt ons bereiken via sociale media kanalen (Luyckx Reiniging), Info@luyckx-bv.nl of bellen/whattsappen met 0653494153.

Voorbeeld van een proefstuk. Door het doen van een proefstuk kunt u uw wensen overbrengen en kunnen wij een schatting maken van de reinigingskosten.

Scroll to Top